Projectleider Procestechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teqoia Assen
 • Plaats: Klazienaveen
 • Plaatsingsdatum: 08-03-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Freelance
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Hoe ziet je dag als Projectleider eruit?

Als Projectleider stuur je een multidisciplinaire team aan, bestaande uit personen binnen de verschillende afdelingen. Waaronder bijvoorbeeld productie, logistiek en de engineering afdelingen. Omdat je met mensen werkt is elke dag weer anders en weet je nooit hoe je dag eruit ziet. Naast het leiding geven en het opstellen en behalen van projectdoelstellingen ligt je verantwoordelijkheid bij het verbeteren van de machines en installaties en houd je je bezig met Capex projecten. Dagelijks heb je contact met nationale en internationale klanten, door middel van mail of telefoongesprekken te voeren. Daarin ben je een overtuigende gesprekspartner. Daarnaast is het belangrijk dat je denkt in oplossingen en breng je advies uit.


Wat zijn verder je taken als projectleider?

Binnen het team werk je alleen of samen met andere projectleiders aan CAPEX-projecten. Het belangrijkste is het begeleiden van projectaanvraag tot oplevering van projecten in de fabriek in Klazienaveen. Je inventariseert, maakt het functioneel ontwerp op met de stakeholders en koopt de projectdelen in bij contractors. Je zorgt dan ook voor een goede overdracht naar de operatie en schakelt met de betreffende productie, proces en Technische Dienst. Je stelt het juiste team samen, organiseert de juiste middelen en coacht het team op veilige en adequate wijze naar het gewenste eindresultaat van het project. Je maakt de planning en zorgt ervoor dat deze gehaald wordt binnen de verwachte scope kwaliteit, en het gestelde budget, waarbij de veiligheid voorop staat. Je zorgt ervoor dat je alle interne en externe partners mee krijgt.


Gestelde eisen

Wat voor Projectleider zoeken wij?

Je voelt je als een “spin in het web” en weet op tijd aan de juiste draadjes te trekken. Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen en vindt het je roeping om de gestelde einddoelen te realiseren met het team. Je bent stressbestendig en beschikt over een gezonde dosis humor. Kortom een echte organisator die dingen gerealiseerd weet te krijgen.

Functie-eisen

Wil je voor de functie van Projectleider in aanmerking komen, dan hebben we de volgende functie-eisen:

 • In het bezit zijn van een HBO of WO opleiding richting techniek
 • Minimaal 5 jaar ervaring hebben de chemie en minimaal 2 jaar als Projectleider/ leidinggevende
 • Ervaring hebben in de procestechniek, je moet een achtergrond in deze sector hebben om direct leiding te kunnen geven
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, i.v.m. de communicatie met externe klanten

Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Wat kun je van Teqoia verwachten?

Een leuke job met mogelijkheden! Je staat dus zelf aan het roer om je carrièrerichting te bepalen. Het salaris ligt tussen de €4500 - €5000 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring. Je komt bij Teqoia in dienst, bij goed functioneren kan je later in dienst komen bij de opdrachtgever.Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over deze vacature, dan kan je naar Madelief bellen/appen of mailen madelief.kiel@teqoia.com/ +31 6 23373840 of het algemene nummer +31 592 345555. Heb je interesse in de vacature, dan kan je solliciteren via LinkedIn of direct je CV naar mij doorsturen.

Informatie over Teqoia Assen

Waar ga je werken?De functie van Projectleider is binnen een internationale speler binnen de Chemie gevestigd in de omgeving van Coevorden en bestaat al meer dan 100 jaar. Er wordt veel geïnvesteerd in de fabriek en er zijn veel verschillende lopende projecten. Ze hechten grote waarde aan integriteit, respect en verantwoordelijkheid. Deze waarden streven ze elke dag na, omdat ze het belangrijk vinden dat er goed met elkaar en de klanten wordt omgegaan. Wereldwijd zijn er 4500 medewerkers werkzaam.

Teqoia Assen
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op enschedevacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Enschede Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Enschede.
 • Als elektrotechnicus aan de slag bij een internationaal bedrijf in Enschede

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving We zijn op zoek naar technisch aangelegde medewerkers die deze uitdagende functie binnen een internationaal contactcenter gaan vervullen. Je bent verantwoordelijk voor het helpen van klanten met hun vragen, die veelal technisch zijn. Daarnaast verwerk je de daarbij behorende administratie. Aangezien het om een internationale klant gaat, is beheersing van de Engelse taal een vereiste.Elektrotechnicus én servicemedewerker Als electrotechnicus en...

  YoungCapital
 • Als Duitse elektrotechnicus werken bij een internationaal bedrijf in Enschede

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving We zijn op zoek naar technisch aangelegde medewerkers die deze uitdagende functie binnen een internationaal contactcenter gaan vervullen. Je bent verantwoordelijk voor het helpen van klanten met hun vragen, die veelal technisch zijn. Daarnaast verwerk je de daarbij behorende administratie. Aangezien het om een internationale klant gaat, is beheersing van de Engelse én Duitse taal een vereiste.Elektrotechnicus én servicemedewerker Als electrotechnicus...

  YoungCapital
 • Fulltime aan de slag als machinebouwer - omgeving Hengelo

  Gisteren geplaatst door Timing

  In teamverband werk je aan de bouw van grote straalmachines en toebehoren. De machines zorgen voor het ontroesten van staal en het aanbrengen van speciale deklagen om metaal te beschermen.

  Timing
 • Direct fulltime aan de slag in de gevelmontage - omgeving Oldenzaal

  Gisteren geplaatst door Timing

  Vanwege toenemende orders zoeken wij enthousiaste montagemedewerkers die het team komen versterken! Op locatie in Oldenzaal worden de projecten van a-tot-z uitgevoerd. Als montagemedewerker werk je in de productiehal aan op maat gemaakte gevels en ben je met het team verantwoordelijk voor het prefab klaarmaken van diverse projecten.

  Timing
 • Montagemedewerkers voor kozijnen gezocht!

  Gisteren geplaatst door Timing

  Heb jij enige ervaring als montage- of werkplaatsmedewerker en heb je affiniteit met het bewerken van hout of kunststof? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als startende Montagemedewerker ben je elke dag bezig met het in elkaar zetten en afmonteren van kozijnen en skeletten. Hierbij werk je nauwkeurig en zorg je ervoor dat de kozijnen op een nette en vlotte manier worden opgeleverd. Kan jij nu al niet wachten om aan het werk te gaan, lees dan snel verder!

  Timing

enschedevacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Enschede

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Enschede? Op de enschedevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

enschedevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank