Project/Design Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teqoia Hengelo
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Freelance
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op enschedevacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Enschede Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Enschede.
 • Online inschrijving en persoonlijke intake

  Gisteren geplaatst door Timing

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar personeel. Ben jij op zoek naar een baan in de productie, logistiek of een totaal andere sector en wil je snel aan het werk? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Wij nodigen je uit voor een nader gesprek op de vestiging om kennis te maken onder het genot van een lekker bakje koffie. Tot dan.

  Timing
 • Interieurbouwer-en Spuiter gezocht in Hengelo!

  Gisteren geplaatst door Timing

  De opdrachtgever is op zoek naar interieurbouwer en tevens iemand die spuitwerk kan verrichten, het is een combinatie van interieurbouwer/spuiter, omdat ze niet fulltime spuitwerk hebben. Het betreft veelal blanke lak, maar uiteraard ook fronten dekkend lakken of beitswerk komen voor bij (particuliere) projecten. Tot slot is het bedrijf in het bezit van een eigen spuiterij.

  Timing
 • Werkvoorbereider/tekenaar

  Gisteren geplaatst door Timing

  Jij bent de schakel tussen de verkoop en de productie van mooie projecten. Je werkt intensief met beide afdelingen samen. Verder werk je technische projecten uit (productieklaar maken), volgens de gecalculeerde offerte. Vakkrachten moeten met jouw tekening aan de slag kunnen zonder hier een extra controle over uit te hoeven voeren. Tot slot koop je diverse materialen in en stel je duidelijke plattegronden op na inmeting van de projecten.

  Timing
 • Werkvoorbereider/Calculator

  Gisteren geplaatst door Teqoia Assen

  In deze functie werk je nauw samen met de engineers en tekenaars. Je bent 50% van de tijd aanwezig op de projecten en inventariseert wat er nodig is om de projecten goed te kunnen uitvoeren. De andere 50% ben je op kantoor en vraag je offertes op, maak je calculaties en bestel je materialen. Een zelfstandige, dynamische functie in een internationale omgeving! Jij bent verantwoordelijk voor:- het geven van intern advies met betrekking tot de aangeleverde projecten- het opstellen van een...

  Teqoia
 • Werkvoorbereiders

  Gisteren geplaatst door Teqoia Assen

  Als Werkvoorbereider ben je de spil tussen de projectmanager en het uitvoerende personeel. Geen dag is hetzelfde en je hoeft je ook zeker niet te vervelen. Je houdt je bezig met een grote onderhoudsstop, dit project duurt tot eind 2019. In SAP maak je de opdrachten aan voor alle werkzaamheden en bestellingen. Je bent de hele dag bezig met het communiceren naar alle afdelingen binnen de organisatie, iedere afdeling heeft weer zijn eigen werkzaamheden en dit moet goed op elkaar aansluiten.

  Teqoia

enschedevacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Enschede

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Enschede? Op de enschedevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

enschedevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank