Onderhoudstimmerman

Baan gegevens

 • Bedrijf: Effect Personeelsdiensten
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 13-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als onderhoudstimmerman ben je verantwoordelijk voor het onderhoudswerk voor de woningbouwstichting. Je bent dus veel op pad en bezoekt vee huurwoningen in de omgeving van Enschede. Je voert de onderhoudswerkzaamheden zelfstandig of in teamverband uit. Met een eigen werkbus ingericht met gereedschap ga jij naar jouw klussen toe.

Gestelde eisen

 • Afgeronde mbo niveau 3 opleiding, richting de bouw
 • Ervaring als timmerman of in een soortgelijke functie
 • Rijbewijs B
 • Je beschikt over een VCA certificaat

Uren

40

Salaris

2500 - 3500

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime baan als onderhoudstimmerman bij een mooie organisatie met uitkijk op een vast contract
 • Een uitstekend salaris conform Bouw CAO - Timmerman 1, dat kan oplopen van €2500,- tot €3250,- bruto per maand
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook conform Bouw CAO: vanaf dag 1 een goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding en je bouwt genoeg vakantiedagen op (naar rato)
 • Je krijgt een werkbus, ingericht met gereedschap
 • Je kennis bijspijkeren? Blijf je ontwikkelen in jouw vakgebied door vakgerichte cursussen te volgen en certificaten te behalen

Informatie over Effect Personeelsdiensten

Wij bij Effect Personeelsdiensten selecteren, werven en zenden uit. Dit doen wij professioneel en met een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Wij zijn een jonge club recruiters, office medewerkers en marketeers met ambitie. Als bedrijf vinden wij een combinatie van hard werken en gezelligheid heel belangrijk. Gemotiveerde en gedreven collega’s......
Lees meer over Effect Personeelsdiensten

Effect Personeelsdiensten
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op enschedevacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Enschede Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Enschede.
 • Steigerbouwer

  Vandaag geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Als steigerbouwer ben je verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van diverse steigers. Voordat je de steiger opbouwt bespreek je samen met je collega's het plan en bekijk je de werktekening. Je werkt altijd samen met meerdere collega's zodat materialen doorgegeven kunnen worden. Ook bij jou staat veiligheid voorop en zo ga je ook te werk, zo breng je eventuele veiligheidsnetten aan. Indien nodig bouw je de steiger op met een hoogwerker.

  Effect Personeelsdiensten
 • Interieurbouwer

  Vandaag geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Jij bent dagelijks te vinden in de werkplaats, waar jij je bezighoudt met het maken van verschillende meubelstukken, de werkzaamheden die jij daar gaat uitvoeren zijn:Uiteenlopende mechanische activiteiten die je verricht vanuit de werkplaats;Het maken van meubilair op maat van verscheidene materialen aan de hand van de tekening;Het eigenhandig ineenzetten van de gemaakte meubelstukken op de plek van bestemming.

  Effect Personeelsdiensten
 • ZZP Timmerman

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Jij bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van jouw uren. Dit doe je in overleg met de opdrachtgever. Je krijgt te maken met afwisselende werkzaamheden zoals: Mutatie- en planmatig onderhoud;Onderhoud, nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden;Allround timmerwerk;Klachtenafhandeling op locatie.Een werkdag als ZZP timmerman zou er zo uit kunnen zien: https://www.youtube.com/watch?v=gJCY6MNkodw

  Effect Personeelsdiensten
 • Keukenmonteur

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Jij bent als keukenmonteur verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van keukens en keukenapparatuur. Werkzaamheden die ook kunnen voorkomen zijn het verplaatsen van leidingen. Aan jou de uitdaging om de losse onderdelen tot 1 geheel te vormen. De waterpas zal goed van ‘pas’ komen! Je komt iedere dag op een andere locatie en krijgt te maken met verschillende projecten, dat maakt het een uitdagende en afwisselende functie! Je zult nauw samenwerken met een team van specialisten, maar er...

  Effect Personeelsdiensten
 • Kozijnenmonteur

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Als kozijnenmonteur ben je veel op pad, maar dit geeft deze baan juist afwisseling. Met de technische kennis die jij bezit laat jij iedere klant tevreden achter! Wat ga je precies doen?Het monteren en afstellen van kozijnen;De afwerking van kozijnen; Bijkomende zaken zodat er een mooi eindproduct wordt opgeleverd.

  Effect Personeelsdiensten

enschedevacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Enschede

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Enschede? Op de enschedevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

enschedevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank