Mechanisch monteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Effect Personeelsdiensten
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 19-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op enschedevacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Enschede Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Enschede.
 • ZZP lasser

  Eergisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Je gaat meewerken aan grote en complexe projecten, dat maakt het werk zeer uitdagend. Je houdt je bezig met het samenstellen en monteren van onderdelen en constructies tot complete staal/RVS constructies. TIG en MIG/MAG lassen is voor jou geen onbekend terrein. Je gaat te werk aan de hand van een technische tekening. Knippen, buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en snijden kunnen ook werkzaamheden zijn die jij zal uitvoeren.

  Effect Personeelsdiensten
 • Monteur zonnepanelen

  Eergisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Als monteur zonnepanelen werk jij samen met je collega's aan kleinere projecten in de Achterhoek. Hierdoor heb je veel afwisseling in de werkzaamheden die je verricht. Jij bent verantwoordelijk voor het installeren van complete systemen voor de zonne-energie. Je houdt je dagelijks bezig met: het aanleggen en installeren van zonnepanelen. het aansluiten van zonnepanelen aan de meterkasten.Bekijk de vacaturevideo en zie hoe jouw werkdag als monteur zonnepanelen eruit gaat zien:...

  Effect Personeelsdiensten
 • ZZP Loodgieter

  Eergisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Als ZZP loodgieter werk je zelfstandig, maar ook in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:Het plaatsen en vervangen van leidingen en sanitaire voorzieningen; Het aanleggen en installeren van water-, gas- en cv-installaties;Het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden.

  Effect Personeelsdiensten
 • Assistent Elektromonteur

  Eergisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Als assistent elektromonteur zal jij bij deze organisatie mee gaan om klussen op locatie uit te voeren. Als assistent elektromonteur zal jij verschillende opdrachten uit moeten voeren om zo de elektromonteurs te ondersteunen bij werkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden zal jij worden ondersteund door je collega's zodat jij zo snel mogelijk de kneepjes van het vak leert kennen. Bij een snelle ontwikkeling is het op na een leerzame tijd mogelijk om door te groeien tot volwaardig elektromonteur!

  Effect Personeelsdiensten
 • ZZP Elektromonteur

  Eergisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Als zelfstandig elektromonteur heb je genoeg ervaring, inzicht en verantwoordelijkheid voor deze functie. Je wordt verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:Het onderhouden van bestaande installaties;Het plaatsen van verdeelkasten en armaturen, kabelgoten monteren, buizen monteren, kabels trekken;Zelfstandig lezen en storingen zoeken vanuit een elektrische tekening.Er wordt van je verwacht dat je goed in teamverband kan werken maar ook zelfstandig kan opereren. 

  Effect Personeelsdiensten

enschedevacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Enschede

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Enschede? Op de enschedevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

enschedevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank