Productiemedewerker glasindustrie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Effect Personeelsdiensten
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 01-09-2022
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op enschedevacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Enschede Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Enschede.
 • Operator 3-ploeg

  Vandaag geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Jij bent als operator in de 3-ploeg verantwoordelijk voor het aanzetten/instellen van de machine. Tussendoor controleer jij of alles goed werkt. Valt de machine stil of is er een storing? Geen probleem! Dit los jij zo op. En gelukkig ben jij een geordend persoon die de werkplek en de machine netjes houdt. Naast de operatorwerkzaamheden controleer en bestel jij het materiaal bij de logistiek, zodat jij lekker door kan werken!

  Effect Personeelsdiensten
 • Technisch magazijnmedewerker

  Toegevoegd op 30-11-2022 door Effect Personeelsdiensten

    Jij bent het aanspreekpunt voor het magazijn en jouw missie is om samen met je collega's de goederenstroom te optimaliseren. De werkzaamheden zijn divers en elke dag is anders. Als technisch magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor:  Technische en logistieke administratieve werkzaamheden Het instellen van interne orders en je ondersteunt de montageafdeling door het tijdig aanleveren van materiaalbehoeftes Verzendklaar maken van de orders

  Effect Personeelsdiensten
 • Logistiek medewerker

  Toegevoegd op 25-11-2022 door Effect Personeelsdiensten

    Jij zorgt als logistiek medewerker voor een efficiënte (interne) distributie en optimale in-, op- en uitslag van goederen. Jij laadt en lost vrachtwagens, verzamelt orders, signaleert voorraadtekorten, verzorgt de meest efficiënte opslag van onderdelen, verwerkt gegevens in het ERP systeem en bereid orders van de interne afdelingen voor.

  Effect Personeelsdiensten
 • Heftruckchauffeur

  Toegevoegd op 17-11-2022 door Effect Personeelsdiensten

  Als heftruckchauffeur houd je je bezig met de logistieke werkzaamheden binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de inslag, opslag en verzameling en uitgifte van goederen. Denk hierbij aan grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsmaterialen. Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens en controleren van de zending en het aftekenen van vrachtbrieven. Uiteraard zorg je voor een nette en veilige werkplek.    

  Effect Personeelsdiensten
 • Productiemedewerker

  Toegevoegd op 10-11-2022 door Effect Personeelsdiensten

  Als productiemedewerker krijg je met een zeer divers takenpakket te maken. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden: Instellen en controleren van machines Bepaalde behandelingen uitvoeren aan de vloeren Verhelpen van eerstelijns storingen Schoonhouden van de productiehal

  Effect Personeelsdiensten

enschedevacaturebank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Enschede

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Enschede? Op de enschedevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

enschedevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank